Tietoa osallistujille

Ilmoittautuminen

Järjestelyjen helpottamiseksi toivomme mahdollisimman monen ilmoittautuvan ennakkoon. Kun saavut tapahtumapaikalle, käy kilpailukansliassa maksamassa osallistumismaksusi ja noutamassa numerolappusi. Maksuvälineeksi käy käteinen ja Smartumin ja Luottokunnan setelit.

Pysäköinti

Tapahtumapaikan läheisyydessä on pysäköintitilaa, mutta porvoolaiset pääsevät sinne myös helposti jalkaisin monesta suunnasta. Jos tulet autolla, pysäköintitilaa löytyy parhaiten Vanhan sillan kupeesta joen länsipuolelta, jonne Helsingin suunnasta tulijoiden on helppo jättää autonsa.

Pukutilat ja WC:t

Tapahtumapaikalla on pukutilat miehille ja naisille teltoissa. Osallistujat voivat käyttää myös yleisölle avoimia WC:itä Vanhan sillan kupeessa joen länsirannalla.

Suihkuja tapahtumapaikalla ei ole. Suosittelemme vieraspaikkakuntalaisille suihkussa ja saunassa käyntiä Porvoon Uimahallissa. Osoite on Linnankoskenkatu 2. Uimahallimaksu aikuisilta on 5 €.

Juoksun aikana

5km juostaan kahtena luonnonkauniina kierroksena ulkoilureittejä, puistokäytäviä ja puistoalueen polkuja pitkin. Reitti on lähes koko matkalta 4-5m leveä, mutta parissa paikassa useamman henkilön yhtäaikainen ohittaminen voi olla hankalaa. Nämä osuudet ovat kuitenkin vain joitakin kymmeniä metrejä pitkiä, joten ohittaminen onnistuu kyllä. 10km juostaan samassa lähdössä 5km juoksun kanssa, mutta kierroksia on neljä.

12-vuotiaat ja nuoremmat lähtevät vanhempien kanssa samaan aikaan, mutta kiertävät reitin vain yhteen kertaan. Heidät opastetaan kierroksen päätyttyä maaliin. Aikuisia pyydetään kuitenkin huomioimaan pienempien mukanaolo varsinkin lähdössä.

Loppuajat

Maalissa on esillä kello, josta jokainen voi nähdä loppuaikansa maaliin tullessaan. Täydelliset tulokset päiivitetään näille sivuille juoksun jälkeen samana päivänä.

Palkinnot

Puistojuoksuissa ei jaeta palkintoja, mutta jokainen maaliintulija saa tuotepussin. Tapahtuman ajatus on innostaa ihmisiä liikkumaan ja seuraamaan omaa kehitystään. Jokainen kilpailee siis ennen kaikkea itseään ja omia tavoitteitaan vastaan. Tuloslistalla ilmoitetaan ikäluokka, jos se on järjestäjille ilmoitettu.

12-vuotiaat ja nuoremmat lähtevät vanhempien kanssa samaan aikaan, mutta kiertävät reitin vain yhteen kertaan. Heidät opastetaan kierroksen päätyttyä maaliin. Aikuisia pyydetään kuitenkin huomioimaan pienempien mukanaolo varsinkin lähdössä