Ilmoittaudu mukaan Yhteistreeneihin!

Innostuitko? Osallistuminen Yhteistreeneihin on helppoa! Yhdellä ilmoittautumisella pääset osallistumaan kaikkiin tarjolla oleviin Yhteistreeneihin ja voit joka kerta vapaasti valita mihin ryhmään osallistut!

  • Yhteistreenit laskutetaan 4kk jaksoissa, 84€/maksukausi (tammi-huhti, touko-elo, syys-joulu)
  • Voit ilmoittautua mukaan myös kesken maksukauden, jolloin treenimaksu alkaneelta kuukaudelta 21€ kuun 15. päivä saakka ja sen jälkeen 12€ + jäljellä olevat kuukaudet 21€/kk
  • Ilmoittautuminen on toistaiseksi voimassa oleva
  • Mikäli ilmoittautumisen haluaa perua, tulee se tehdä seitsemän (7) päivää ennen uuden 4kk jakson alkua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: juoksukouluporvoo@gmail.com

Ilmoittaudu alla olevasta linkistä ja tule mukaan heti tänään!

Ilmoittaudu tästä 4kk kausilla!

Yhteistreenit voi maksaa myös monilla eri liikuntaseteleillä/mobiilimaksuilla. Kts Lisätietoja maksuista. Paperisilla seteleillä maksaessasi ota setelit mukaan ensimmäiseen treeniin tullessasi. Maksupäätteen vaativan korttimaksun mahdollisuutta meillä ei valitettavasti ole.

Jos jostain ihmeen syystä vieläkin mietityttää, voit tulla vapaasti tutustumaan mukavaan porukkaamme, treeneihin sekä valmentajiin. Tutustumiskerta on maksuton, kunhan vain täytät yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin osaamme ottaa sinut vastaan!