Uutiset ja tarinat

Kevät tulee, Juoksukoulun ilmoittautuminen avattu!

Varma lähestyvän kevään merkki on, että Juoksukoulun ilmoittautuminen on avattu! Mikäli haaveilet juoksuharrastuksen aloittamisesta, suunnittelet sen uudelleen henkiin herättämistä tai jo sujuvasti rullaavan askeleen piristämistä, on Uusimaa Juoksee Juoksukoulu juuri sinua varten! Ihan kauheasti emme valehtele, jos väitämme Juoksukoulumme olevan Suomen yhteisöllisin, ryhmän tuen yhteistreeneissä Suomen parasta, valmentajiemme ja ohjaajiemme olevan Suomen innostavimpia ja aiempien… Jatka lukemista Kevät tulee, Juoksukoulun ilmoittautuminen avattu!

TREENATAAN YHDESSÄ KOHTI HCR:ÄÄ 5.3. – 19.5.2018

Järjestämme tänä keväänä ennen kaikkea Yhteistreeneissä kävijöille suunnatun luento- ja treenikokonaisuuden kohti 19.5. juostavaa Helsinki City Runia. Tarkoitus on tiedon lisäksi nostaa yhteishenkeä, tehdä valmistautumisesta ja kisapäivästä entistäkin antoisampaa sekä auttaa kaikkia harjoittelemaan onnistuneesti. KENELLE Mukaan voivat tulla aivan kaikki Uusimaa Juoksee treeniryhmän jäsenet tämän hetkiseen kuntotasoon katsomatta. Ja mukaan voi ehdottomasti tulla, vaikka ei… Jatka lukemista TREENATAAN YHDESSÄ KOHTI HCR:ÄÄ 5.3. – 19.5.2018

Perusreeni tänään klo 12, jokaiselle osallistujalle ilmainen ämpäri!

Koska näinä muutoksen aikoina meissä jokaisessa asuu pieni Aina Inkeri Ankeinen, joka huutaa hiljaa: "Miksi kaiken aina pitää muuttuaaa..", järjestämme tästä lähtien lauantaisin klo 12 vakavamielisen ja hartaan yhteistreenin, jonka seurauksena mikään ei taatusti muutu: Tässä Perusreenissä ei tarvitse kokeilla uusia asioita, ei tarvitse tsempata, ei tarvitse tutustua uusiin ihmisiin, puhua kenellekään tai edes olla… Jatka lukemista Perusreeni tänään klo 12, jokaiselle osallistujalle ilmainen ämpäri!

100 DAYS AND RUNNING!

Päätöksen pitäminen on välillä helppoa, kunhan sen vain tekee. Kuten vuoden alussa kerroin (Klik), tuskasteltuani syksyn oman liikkumattomuuteni kanssa, päätin joulukuun alussa alkaa juosta joka päivä. Minimisuoritus olisi 15min, mutta juoksupäiviä ei kerättäisi väkisin, terveyden kustannuksella. Ja hyvin on mennyt, sillä toistaiseksi päivääkään ei ole jäänyt väliin! Joulukuun alussa otetun varaslähdön ansiosta kasassa on jo… Jatka lukemista 100 DAYS AND RUNNING!