Valmentajat ja Ohjaajat

Uusimaa Juoksee treenien ja Juoksukoulujen valmennuksesta vastaa rautaisen monipuolinen tiimi, jonka osaamiset ja persoonat täydentävät mainiosti kokonaisuutta. Mukaviksi ovat välillä haukkuneet ja vitsejäkin on treeneissä kuultu.

Tämän jengin kanssa on aina mahtavaa lähteä treeneihin ja aivan mahtavaa tehdä töitä. Ja aina ilon kautta! Eipä tule heti mieleen, missä muualla pääsisi nauttimaan näin laajasta osaamisesta näin mainiossa ympäristössä!

Eikä tässä vielä kaikki! Varsinkin Juoksukoulujen lenkkiryhmissä apuna on lisäksi monipuolinen joukko mukavia lenkkiohjaajia, joilla kaikilla on oman kokemuksen kautta kyky samaistua osallistujien mielissä pyöriviin ajatuksiin.

 Ilmoittaudu mukaan treeneihin!

Perttu Uotila

Uusimaa Juoksee päävalmentaja,  Juoksuliikkeen perustaja, toiminut Juoksukoulujen valmentajana yli 20 vuotta sekä myös Suomen Urheiluliiton Juoksukoulujen kouluttajana.

Petri Sunden

Uusimaa Juoksee valmentaja ja Porvoon Urheilijoiden valmennuspäällikkö. Juoksukoulussa vastuualueena tekniikka ja lihaskunto. Valmentanut urheilijoita SM-tasolle juoksuissa, heitoissa ja hypyissä. 

Eevu Lassenius

Trainer4Youn kouluttama Personal Trainer & lisensoitu Ravintovalmentaja. Taskussa myös Kuntosalivalmentajan lisenssi sekä hyvinvointivalmentajan paperit. Uusimaa Juoksee valmentaja, vastuualueena Kivatreeni, sekä Juoksukoulun ravintovalmennus.

Tommy Ekblom

Suomen Urheiluliiton kestävyysjuoksun lajipäällikkö / lajivalmentaja vuodet 2002 – 2016. Vuoden valmentaja Suomessa 2006. Valmentanut kilpajuoksijoita yli 20 vuotta, jona aikana Jukka Keskisalon Euroopan mestariksi ja 7 eri henkilöä aikuisten sarjan SM-mitaleille. Ohjannut myös paljon kuntojuoksijoita Juoksukouluissa ja pienryhmissä.

Kira Floman-Andersson

Fysioterapeutti ja ryhmäliikuntaohjaaja. Suomen Ladun kouluttama sauvakävelyohjaaja. Fascia Training koulutus. On mukana muussakin, mutta 2017 päävastuussa tiistaisesta Kesäjumpasta.

Johanna Haikonen

Jos valmentajia puuttuu, Johanna paikkaa! Aktiiviurheilija ja moninkertainen Aikuisurheiluliiton Suomen mestari pikamatkoilla. Johannalta onnistuu minkä tahansa ryhmän tai treenin veto: Vauhtitreeni, Kivatreeni, Lenkkiryhmä tai sauvakävely, lihaskunto, jumppa ja varmaan myös humppa!

Anna-Lena Lindelöf-Rask

Suomen Ladun kouluttama sauvakävelyohjaaja. Juoksukoulun yhteistreeneissä ja Kivatreenissä vastuualueena rauhallisimmin etenevät ryhmät. Anna-Lena ei jätä ketään yksin!