Yhteistreenit

Maanmainioissa porukoissamme pääset juoksemaan mukavien valmentajien ohjauksessa ja huippuunsa viritetyillä treenikonsepteilla kolme kertaa viikossa. Kukaan ei tietysti oleta, että pääset paikalle joka kerta, vaan voit tulla mukaan niin usein kuin haluat -ja sellaisena kuin olet!

Poikkeava aikataulu 21.12. – 4.1.2018, tarkemmat tiedot tätä linkkiä klikkaamalla


Ti 28.11. -> maaliskuu

Tiistaina klo 18:00 Kokonhallilta:

  • Vauhtitreeni
  • Vapaamuotoinen Yhteislenkki muutamassa tasoryhmässä

Torstaina klo 18:00 Pääskytien koululta:

Sunnuntaina klo 11:00 Porvoon Uimahallilta:

  • Yhteislenkki kaikille (vauhtitasoja paljon, 8:00+ min/km -> 4:30 min/km)

 

Ilmoittautumalla nyt saat loppuvuoden 2017 treenit maksutta!

Ilmoittaudu mukaan Yhteistreeneihin!

Innostuitko? Osallistuminen Yhteistreeneihin on helppoa, sinun tarvitsee vain ilmoittautua haluamallesi jaksolle alla olevista linkeistä ja ilmaantua paikalle. Voit joka kerta valita vapaasti mihin treeniin osallistut!

Vauhtitreeni

Vauhtikestävyysharjoittelua energisessä porukassa tiistaisin ja torstaisin. Sopii juoksijoille, jotka haluavat nostaa kuntoa tai muuten vain haastaa itseään. Ja ehdottoman oikea paikka niille, jotka haluavat parantaa tuloksiaan – näitä treenejä ei tule tehtyä yksin!

Kivatreeni

Monipuolista juoksuharjoittelua ja koko kehon treeniä mainiolla meiningillä torstaisin. Sopii juoksijoille, satunnaisille lenkkeilijöille sekä kävelyn kautta harrastusta aloittaville. Hauskat yhteistreenit, jotka saavat sinut liikkeelle silloinkin kun et yksin jaksaisi.

Yhteislenkit

Leppoisa yhteislenkki sunnuntaisin kaikille treeniryhmäläisille, vauhtitasoja paljon (8:00 min/km -> 4:30 min/km ja allekin). Tämän lenkin voit juosta rauhallisesti ja pitkään tai jos tykkäät haastaa itseäsi niin vauhdikastakin seuraa piisaa. Sopii kaikille, jotka jaksavat liikkua ainakin tunnin, ja välillä voi kävelläkin!

Joulun ja Uuden Vuoden ajan Yhteistreenit

Yhteistreeneissä on normaalista poikkeava ohjelma 21.12. – 4.1. To 21.12 Vauhtitreeni + yhteislenkki (ei Kivatreeniä) Su 24.12. EI YHTEISTREENEJÄ, tankataan energiaa 🙂 Ti 26.12. Vapaamuotoinen yhteislenkki klo 18:00 To 28.12. Vapaamuotoinen yhteislenkki klo 18:00 Su 31.1. Vapaamuotoinen yhteislenkki klo 11:00 Ti 2.1. Vauhtitreeni + yhteislenkki To 4.1. Kivatreeni (ei Vauhtitreeniä) Kaikkien päivien lähtöpaikat ja ajat samat kuin… Jatka lukemista Joulun ja Uuden Vuoden ajan Yhteistreenit