Yhteistreenit

Maanmainioissa porukoissamme pääset juoksemaan mukavien valmentajien ohjauksessa ja huippuunsa viritetyillä treenikonsepteilla kolme kertaa viikossa. Kukaan ei tietysti oleta, että pääset paikalle joka kerta, vaan voit tulla mukaan niin usein kuin haluat -ja sellaisena kuin olet!

Huom! Ti 12.9. alkaen Yhteistreenit tiistaisin Huhtisten koululta, torstaisin Pääskytien koululta!

Ti 12.9. -> marras-joulukuun vaihde

Tiistaina klo 18:00 Huhtisten koululta:

  • Vauhtitreeni
  • Vapaamuotoinen Yhteislenkki muutamassa tasoryhmässä

Torstaina klo 18:00 Pääskytien koululta:

Sunnuntaina klo 11:00 Porvoon Uimahallilta:

  • Yhteislenkki kaikille (vauhtitasoja paljon, 8:00+ min/km -> 4:30 min/km)

 

Ilmoittaudu mukaan Yhteistreeneihin!

Innostuitko? Osallistuminen Yhteistreeneihin on helppoa, sinun tarvitsee vain ilmoittautua haluamallesi jaksolle alla olevista linkeistä ja ilmaantua paikalle. Voit joka kerta valita vapaasti mihin treeniin osallistut!

Vauhtitreeni

Vauhtikestävyysharjoittelua energisessä porukassa tiistaisin ja torstaisin. Sopii juoksijoille, jotka haluavat nostaa kuntoa tai muuten vain haastaa itseään. Ja ehdottoman oikea paikka niille, jotka haluavat parantaa tuloksiaan – näitä treenejä ei tule tehtyä yksin!

Kivatreeni

Monipuolista juoksuharjoittelua ja koko kehon treeniä mainiolla meiningillä torstaisin. Sopii juoksijoille, satunnaisille lenkkeilijöille sekä kävelyn kautta harrastusta aloittaville. Hauskat yhteistreenit, jotka saavat sinut liikkeelle silloinkin kun et yksin jaksaisi.

Yhteislenkit

Leppoisa yhteislenkki sunnuntaisin kaikille treeniryhmäläisille, vauhtitasoja paljon (8:00 min/km -> 4:30 min/km ja allekin). Tämän lenkin voit juosta rauhallisesti ja pitkään tai jos tykkäät haastaa itseäsi niin vauhdikastakin seuraa piisaa. Sopii kaikille, jotka jaksavat liikkua ainakin tunnin, ja välillä voi kävelläkin!

Syksyn 2017 alustava aikataulu

Ti 8.8. – to 7.9.2017: Tiistaina klo 18:00 Porvoon Keskusurheilukentältä: Vauhtitreeni Kiran Kesäjumppa (kokoontuminen HippoKipon luona klo 18:10, viimeinen jumppa 22.8.) Torstaina klo 18:00 Porvoon Keskusurheilukentältä: Kivatreeni (to 24.8. ei Yhteistreenejä, Kunniakierros-tapahtuma keskuskentällä) Sunnuntaina klo 11:00 Porvoon Uimahallilta: Yhteislenkki kaikille (vauhtitasoja paljon, 8:00+ min/km -> 4:30 min/km) Ti 12.9. -> marras-joulukuun vaihde Tiistaina klo 18:00 Huhtisten koululta:… Jatka lukemista Syksyn 2017 alustava aikataulu

Kiran Kesäjumppa

Monipuolista lihaskuntoharjoittelua ja koko kehon treeniä tiistaisin Kiran osaavassa ohjauksessa. Sopii yhtä hyvin liikuntakipinää etsiville, treenailusta tykkääville kuin myös juoksijoille harjoittelua monipuolistamaan. Hauskat yhteistreenit, jotka saavat sinut liikkeelle silloinkin kun et yksin jaksaisi. Jokainen voi tehdä treenin oman kuntotason ja päivän mielihalujen mukaan: voit ottaa joko leppoisasti tai haastaa itseäsi! Yhteistreenien kulloinkin voimassa olevan aikataulun näet tästä… Jatka lukemista Kiran Kesäjumppa