Perusreeni tänään klo 12, jokaiselle osallistujalle ilmainen ämpäri!

Koska näinä muutoksen aikoina meissä jokaisessa asuu pieni Aina Inkeri Ankeinen, joka huutaa hiljaa: ”Miksi kaiken aina pitää muuttuaaa..”, järjestämme tästä lähtien lauantaisin klo 12 vakavamielisen ja hartaan yhteistreenin, jonka seurauksena mikään ei taatusti muutu: Tässä Perusreenissä ei tarvitse kokeilla uusia asioita, ei tarvitse tsempata, ei tarvitse tutustua uusiin ihmisiin, puhua kenellekään tai edes olla liian lähellä ventovieraita. Takaamme myös, että kenenkään osallistujan kunto ei nouse eikä ohjelmassa ole mitään, mikä järkyttäisi kroppaa tai aiheuttaisi muutakaan epämiellyttävää oloa. Suosittelemme, että jokainen tulee lauantaitreeneihin niiden samojen vanhojen kavereiden kanssa, joiden seurassa on tottunut tähänkin saakka liikkumaan. Tai jos mieluiten liikkuu yksin, voi tulla paikalle, mutta lähteä hiljaa eri suuntaan kuin muut.

Ensimmäinen Perusreeni järjestetään tänään 1.4. Kokoontuminen on klo 12:00 Vanhan hautausmaan portilla, josta suuntaamme jonossa maantienlaitaa pohjoiseen kukin täsmälleen omaa tuttua vauhtia. Perusreeniin ei tarvitse ilmoittautua.

Koska osallistuminen tiettyyn kellonaikaan voi olla liian vaivalloista, ei totuttuja tai sovittuja menoja tarvitse muuttaa, vaan Perusreeniin voi osallistua milloin tahansa kirjoittamalla facebook-julkaisun kommenttikenttään 10 syytä, miksi kaikki on aina niin vaikeaa ja miksi oma tapa on parempi kuin mikään muu. Jos ei ole facebookissa, voi osallistumisen kuitata myös perinteisellä lyijykynä & ruutupaperi -menetelmällä.

Koska aina ei jaksa katsoa niitä samoja vanhoja naamoja, on treenin vetäjiksi värvätty Uusimaa Juoksee -valmennustiimin ulkopuolelta mustavalkoiset perinteisyyden kannattajat suoraan 70-luvulta: Mustanaamio, Teräsmies ja Vituiksmän.

Jokaiselle ensimmäisen Perusreenin osallistujalle jaetaan ilmainen ämpäri!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s