Kevät tulee, Juoksukoulun ilmoittautuminen avattu!

Varma lähestyvän kevään merkki on, että Juoksukoulun ilmoittautuminen on avattu!

Mikäli haaveilet juoksuharrastuksen aloittamisesta, suunnittelet sen uudelleen henkiin herättämistä tai jo sujuvasti rullaavan askeleen piristämistä, on Uusimaa Juoksee Juoksukoulu juuri sinua varten!

Ihan kauheasti emme valehtele, jos väitämme Juoksukoulumme olevan Suomen yhteisöllisin, ryhmän tuen yhteistreeneissä Suomen parasta, valmentajiemme ja ohjaajiemme olevan Suomen innostavimpia ja aiempien vuosien osallistujien palautteen Suomen parasta. Treenikonseptimme ja luentojemme sisällöt on suunniteltu yhteistyössä Suomen Urheiluliiton kanssa ja testattu toimiviksi jo tuhansilla osallistujilla niin Porvoossa kuin muillakin paikkakunnilla. Ainoa varjopuoli on, että aivan jokainen juoksuaskel sinun pitää edelleen ottaa ihan itse! 😁

Ota siis iloinen askel kohti parempaa kuntoa ja ilmoittaudu mukaan! Joo-o, nyt heti!

Klikkaa mukaan tästä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s