TREENATAAN YHDESSÄ KOHTI HCR:ÄÄ 5.3. – 19.5.2018

Järjestämme tänä keväänä ennen kaikkea Yhteistreeneissä kävijöille suunnatun luento- ja treenikokonaisuuden kohti 19.5. juostavaa Helsinki City Runia. Tarkoitus on tiedon lisäksi nostaa yhteishenkeä, tehdä valmistautumisesta ja kisapäivästä entistäkin antoisampaa sekä auttaa kaikkia harjoittelemaan onnistuneesti.

KENELLE

Mukaan voivat tulla aivan kaikki Uusimaa Juoksee treeniryhmän jäsenet tämän hetkiseen kuntotasoon katsomatta. Ja mukaan voi ehdottomasti tulla, vaikka ei juuri tänä vuonna HCR:lle olisikaan lähdössä!

Jokainen saa itselleen ohjeistuksen sopivista treenivauhdeista ja ohjeet itselleen sopivista treeneistä. Lisäksi luentojen ja Yhteistreenien yhteydessä on mahdollisuus kysyä mitä tahansa maan ja taivaan väliltä (juoksuun liittyen).

Koska tarkoitus on nimenomaan auttaa treeniporukkaa sekä käyttää Yhteistreenejä osana valmistautumista ja antaa ohjeet myös niiden toteutukseen, ”ulkopuoliset” pääsevät halutessaan mukaan ilmoittautumalla erikseen mukaan myös Yhteistreeneihin TÄÄLTÄ.

SISÄLTÖ

  • Ma 5.3. – Treeni + luento klo 18:00-20:00 Porvoon Jäähalli. Teemme yhdessä lähtötasotestin, jonka perusteella jokainen saa ohjeistuksen juuri itselleen sopivista harjoitusvauhdeista. Luennolla käymme läpi erilaisia puolimaratonille valmistautumisessa käytettäviä treenejä, niiden tavoitteita ja soveltamista.
  • Ma 12.3. – Luento + keskustelutilaisuus klo 18:00-20:00 Urheiluhalli. Käymme läpi 2018 HCR:lle tähtääviä harjoitusohjelmia, joista jokainen saa ohjeet ja neuvot oman, itselleen sopivan ohjelman valintaan ja soveltamiseen. Tilaisuuden lopuksi keskustelemme myös muista yhteisistä kisamatkoista 2018 kuluessa.
  • Ma 7.5. – Luento klo 18:00-20:00 Urheiluhalli. Tommy Ekblom pitää luennon viimeisten kahden viikon harjoittelusta sekä itse kisapäivään valmistautumisesta.
  • Pidämme option järjestää myös muita tilaisuuksia, mikäli innostusta niihin on riittävästi.
  • Mikäli kysyntää on riittävästi, pystymme myös muokkaamaan kevään Yhteistreenien suunnitelmia entisestäänkin paremmiksi juuri HCR:n kannalta.

ILMOITTAUTUMINEN & MAKSU

Jotta voimme valmistautua tilaisuuksiin mahdollisimman hyvin, haluamme tietää mukaan tulijoiden määrän etukäteen. Tästä syystä toivomme sitovat ilmoittautumiset tähän tapahtumaan 1.3. mennessä. Osallistuminen maksaa 20€ ja tulisi olla maksettuna 5.3. mennessä.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s