Kivatreeni alkaa 2.3.!

Maaliskuussa aloitamme uuden kivan treeniryhmän torstain Uusimaa Juoksee yhteistreeneissä. Kaikki uudet innokkaat sekä aiemmin mukana olleet menijät saavat tulla kokeilemaan Kivatreeniä maksutta koko maaliskuun ajan! Tervetulleita ovat tietysti myös kaikki meidän nykyiset juoksijat!

 Ilmoittaudu mukaan!

Treenin vastuuvetäjänä toimii innokas personal trainer ja meille kaikille tuttu juoksija Eevu Lassenius. Treenit on suunniteltu yhdessä valmennustiimin kanssa ja ne ovat taattua Uusimaa Juoksee laatua!

Treeni aloitetaan kevyellä alkulenkillä muutamassa ohjatussa tasoryhmässä, jotka jaetaan esimerkiksi näin: 2-3 eri vauhtista lenkkiryhmää sekä 1-2 ryhmää, joissa vähemmän juosseet voivat edetä kävellen tai kävelyä ja juoksua yhdistellen itselleen sopivaa vauhtia.

Tämän jälkeen kokoonnutaan ennalta sovitussa paikassa, tehdään ohjatusti toiminnallista liikkuvuutta, ja juostaan porukassa pikkaisen vauhdikkaampia pätkiä vaihtelevilla ja hauskoilla tavoilla: Tässä osioissa kovemmat menijät voivat haastaa itseään ja vähemmän juosseet totutella juoksemaan – vauhdin jokainen määrää aivan itse!

Juoksupätkien lomassa ja lopuksi piristetään kehoa ja mieltä motoriikkaa ja lihaskuntoa kehittävillä liikkeillä sekä huolletaan kehoa. Liikkeistä löytyy helpompia ja vaativampia vaihtoehtoja, joten huolet pois, kaikki pärjäävät kyllä mukana!

Yhteensä treenissä on n. 1,5 h mukavaa ja kehittävää tekemistä muokattuna keleihin ja olosuhteisiin sopiviksi. Talvellakin pärjätään hienosti, kuten
aina ollaan pärjätty, mutta kesällä tästä vasta kivaa tuleekin!

Kivatreenillä kuntoon – muista pakata mukaan myös iloinen mieli !

 

2 vastausta artikkeliin “Kivatreeni alkaa 2.3.!”

  1. Hei Leena! Olet listoilla, kuten kaikki muutkin lomakkeen jo täyttäneet. Ikävä kyllä lomakepohjaan ei tunnu saavan vahvistusviestiä, mutta pyrimme lähettämään vielä ennakkomeilin kaikille ilmoittautuneille maanantaina!

    Jos tytär on innokas tulemaan mukaan niin ilman muuta ja tervetuloa! Muistutan kuitenkin, että tässä ryhmässä kaikki liikkuvat viime kädessä omalla vastuulla, vaikka turvallisesti pyrimmekin kaiken tekemään!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s